De huidige schoolraad bestaat uit:

De vertegenwoordiger van het schoolbestuur:

* Kelly Verboven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Siegfried Helsen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van het personeel:

* Van de ven Natalie - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Van den Broeck Debra - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Vandesande Carine - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de ouders:

* Verdonck Nele - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Van De Velde David - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De Roover Peter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap:

* Van Mensel Jan - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Tournoy Michelle - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Vrindts Roger - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De schoolraad heeft advies- en overlegbevoegdheid over een aantal onderwijsaangelegenheden.

De schoolraad wordt om de vier jaar verkozen (2013-2017) en vergadert een aantal keren per jaar in de school (zie nieuwsbrief) - Stijn Streuvelsstraat 11.

Nieuws van de schoolraad:
 
 
 
Go to top