De huidige schoolraad bestaat uit:

De vertegenwoordiger van het schoolbestuur:

* Kelly Verboven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Siegfried Helsen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van het personeel:

* Van de ven Natalie - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Oeyen Kelly - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Vandesande Carine - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de ouders:

* Wynants Joost - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Vrindts Johan - jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Mariën Mart- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap:

* Van Mensel Jan - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Tournoy Michelle - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De schoolraad heeft advies- en overlegbevoegdheid over een aantal onderwijsaangelegenheden.

De schoolraad wordt om de vier jaar verkozen (2017-2021) en vergadert een aantal keren per jaar in de school (zie nieuwsbrief) - Stijn Streuvelsstraat 11.

Nieuws van de schoolraad:
 
 
 
Go to top