vakantie!

Dankjewel voor het superleuke schooljaar lieve vriendjes !

Geniet van de vakantie!

 

Juf Hilde en juf Tamara  xxx

foto's verjaardag Rintse

Weekbriefje 'de laatste schoolweek'

 

Hoi mama en papa,

De laatste week van het schooljaar is aangebroken… en het wordt een warme week! We gaan genieten van het samenzijn met onze vriendjes en we gaan ook waterspelletjes spelen.

Dankjewel aan de mensen van het oudercomité voor de lekkere ijsjes!!! :) 

Doorschuifdag: dinsdagvoormiddag schuiven we door naar de juf van volgend schooljaar.

Zwemmen: het is geen zwemmen op donderdag

De laatste schooldag: vrijdag 28 juni zijn er geen activiteiten meer in de klas. De kleuters mogen samen met mama, papa of oma, opa  …de werkjes, diploma en prijs komen afhalen in de klas tussen 9.00u en 11.00u . Wie vrijdag niet meer kan langskomen gelieve dit op voorhand te melden aan de juf zodat alles op tijd kan meegegeven worden.

Onze  roodjes (kleuters van de 3de kleuterklas) krijgen met de kleuterreceptie al hun werkjes en prijs mee naar huis. Ze kunnen op vrijdag nog goeiedag komen zeggen tegen de juf als ze willen. J De kleuterreceptie gaat door op maandag 24 juni om 19 uur in de kleuterschool.

Groetjes juf Hilde, juf Tamara en juf Tinneke

Weekbriefje 'Mijn lievelingsboek2'

 

Hoi mama en papa,

Dikke duim voor onze roodjes! Ze zijn flink alleen binnen gestapt de voorbije week! Voor sommigen was dit een beetje spannend maar ze hebben dat goed gedaan!

Kleuters zijn fier op hun prentenboeken! We werken nog een weekje verder rond dit thema.

Tussendoor beginnen we aan de grote schoonmaak. Kleuters mogen mee het speelgoed wassen. OOk gaan we onze kleuterreceptie voorbereiden. 

Sportdag: Donderdagvoormiddag 20 juni houden we nog een leuke sportdag op school, hiervoor mogen de kleuters sportieve kledij en gemakkelijke schoenen aandoen. Ze mogen ook hun fiets meebrengen, er volgt nog een brief over deze praktische organisatie.

Doorschuifdag: De laatste week gaan we op dinsdagvoormiddag ook nog even doorschuiven naar de juf van volgend jaar.

Zwemmen: het is geen zwemmen meer dit schooljaar

De laatste schooldag: vrijdag 28 juni zijn er geen activiteiten meer in de klas. De kleuters mogen samen met mama, papa of oma, opa  …de werkjes, diploma en prijs komen afhalen in de klas tussen 9.00u en 11.00u . Wie vrijdag niet meer kan langs komen gelieve dit op voorhand te melden aan de juf zodat alles op tijd kan meegegeven worden.

Onze roodjes (kleuters van de 3de kleuterklas) krijgen met de kleuterreceptie al hun werkjes en prijs mee naar huis. Ze kunnen op vrijdag nog goeiedag komen zeggen tegen de juf als ze willen. J De kleuterreceptie gaat door op maandag 24 juni om 19 uur in de kleuterschool.

Groetjes juf Hilde, juf Tamara en juf Tinneke

foto's thema verkeer

verjaardag Mien en Juliette

Weekbriefje ' mijn lievelingsboek'

 

Hey mama’s en papa’s,

we hebben de voorbije week hard gewerkt aan onze maquette van

‘de kloosterstraat’. Ook maakten we zelf verbods- en gebodsborden.

De komende week werken we rond het thema ’mijn lievelingsboek’. We bekijken verschillende prentenboeken en leren ook over letters en woorden.

* Meebrengen: Kleuters mogen dinsdag hun lievelingsboek meebrengen naar de klas. Ze mogen aan elkaar hun boek vertellen. Het zou leuk zijn als jullie thuis het verhaal ook nog eens samen bekijken zodat ze het boek goed kennen.

* zwemmen: kleuters van juf Hilde gaan zwemmen op donderdag 13 juni

* Alleen binnenkomen: We zijn ondertussen aan de laatste schoolweken bezig… onze kleuters van juf Hilde en de roodjes van juf Tinneke gaan bijna naar het 1ste leerjaar. Wij willen vragen dat de kleuters (niet de geeltjes!) vanaf dinsdag alleen de poort binnenkomen. De ouders mogen afscheid nemen aan het groene poortje of de grote poort. Zo kunnen ze zich al wat voorbereiden op de stap naar de grote school.

* meebrengen: alle kleuters van juf Hilde en de roodjes van juf Tinneke mogen dinsdag de CD van Flonflon terug meebrengen.

* Maandag 10 juni is het geen school.

Groetjes juf Hilde, juf Tamara en juf Tinneke

Integratie 3k-1ste leerjaar

Vandaag kwamen de kleuters van 3K op bezoek. 

Samen met enkele 'helpers' van het eerste leerjaar gingen ze op verkenning in onze school.

Tijdens de fotozoektocht gingen ze op zoek naar verschillende plekjes in de lager school:

toiletten, het secretariaat, de leraarskamer, de woonwagen, het klimrek, ....

De andere helft van het eerste leerjaar mocht gaan 'helpen spelen' in de kleuterschool.

fotozoektocht

Pagina 1 van 9
Go to top