BEDANKT!!!!!!

Bedankt mama's, papa's en kindjes voor het leuke cadeautje!! Ik ben er heel erg blij mee!!!!!!

Thema vakantie!

 

Ons laatste weekje zit erop! We hebben nog veel leuke dingen gedaan: met de waterbak gespeeld, in de zandbak gespeeld, in de zaal een bewegingsomloop gedaan, op het springkasteel gespeeld en nog veel meer!

We zijn ook al eens een kijkje gaan nemen in het klasje van volgend schooljaar!

 

Nu is het tijd om een beetje uit te rusten en te genieten van de vakantie. Ik wens jullie allemaal een HEEL fijne vakantie toe en veel plezier bij de volgende juf, ik ga jullie missen!!!

Bekijk hier onze foto's:

Foto's

Jules gaat logeren bij Giyana!

Deze week ging Jules voor de laatste keer logeren bij Giyana!

 

Jules gaat logeren bij Niki, Mon en Lenne!

Deze week mocht Jules gaan logeren bij Niki, Mon en Lenne!

Hip hip hoeraaaaaa voor Jack en Margaux!

Jack en Margaux waren jarig, daarom was het maandag en dinsdag feest in onze klas!

Deze week mochten we volop experimenteren en ontdekken met water. We ontdekten welke voorwerpen blijven drijven en welke zinken, speelden in de waterbakjes, hielpen onze juf met speelgoed wassen en nog veel meer!

 

Maandag hadden we bezoek in onze klas, de mama van Ferre kwam langs en bracht haar saxofoon mee!

 

Bekijk hier onze foto's:

Foto's

 

Volgende week beginnen we aan onze laatste week school. Dit doen we in het thema 'vakantie!'

Volgende week donderdag vieren we de verjaardag van de kleuters die in de vakantie zullen verjaren!

 

De gele sleutelhanger (als je kleuter naar de kinderclub moet) mag je bijhouden en volgend schooljaar opnieuw gebruiken. 

 

 

         Niet vergeten:  Vrijdag 29 juni is het de laatste dag school, de kleuters hoeven die dag geen hele dag meer naar school te komen. Ze krijgen de kans om tussen 9u -11u nog eventjes afscheid te komen nemen. De kleuters mogen tussen 9u-11u samen met hun mama/papa/moeke/vake,.... nog eventjes naar de klas komen om hun werkjes af te halen en mogen daarna meteen terug mee naar huis gaan.

Deze week had onze Jules het heel druk. Hij mocht gaan logeren bij Fil, Louise en Titus!

 

Thema: kamperen!

Deze week stond helemaal in het teken van kamperen, zelfs onze jules had een tentje gekregen. In het begin van de week leerde onze juf ons wat we allemaal nodig hadden om te kamperen. Onze juf had ook een tent meegebracht. Er was alleen één probleempje, ze wist niet meer hoe ze de tent moest opstellen. Gelukkig waren er in de klas veel helpende handjes. Samen is het ons dan toch gelukt om de tent op te zetten. We gingen ook met grote doeken aan de slag en probeerden zo met onze eigen fantasie tentjes te maken of kampen te bouwen. Er werd ook weer geknutseld want met stofjes beplakten we een tent. Samen met onze juf deden we ook een bewegingsmoment met de grote parachute.

 

Vrijdag kregen we van het oudercomité een lekker ijsje! Bedankt oudercomité!

 

Volgende week werken we rond het thema ‘spitter, spetter, spater lekker in het water!’ 

 Maandag supporteren we voor onze rode duivels. De kleuters die willen mogen daarom die dag kleding aan doen in de kleuren van de Belgische vlag.

 

Bekijk hier onze foto's:

Foto's

 

Jules gaat logeren bij Lynn en Amil!

Deze week mocht Jules gaan logeren bij Lynn en bij Amil! Vanaf nu gaat Jules niet alleen op woensdag logeren maar ook op andere dagen, zo heeft iedereen aan het einde van het schooljaar Jules een keertje op bezoek gehad.

 

 

Thema: mijn allerliefste papa!

Deze week werkten we rond het thema ‘Mijn allerliefste papa’. Onze juf bracht scheerschuim mee naar de klas, die deed ze op ons gezicht. Zo konden we onze baard scheren net zoals papa’s dat doen. Natuurlijk deden we dat niet met echte mesjes maar met onze vingertjes. We speelden ook een leuk spelletje waarbij we een das van papa moesten maken. We moesten goed kijken naar de kleuren op de kleurdobbelsteen en de juiste kleur op de juiste plaats leggen. Samen bekeken we ook de foto’s van papa, onze kleuters herkenden meteen wie hun papa was en sommige wisten zelfs de naam van papa al.

We hebben ook hard gewerkt aan het cadeautje voor onze papa’s. Hopelijk zijn ze er blij mee!

 

Volgende week werken we rond het thema ‘kamperen’ .

 

Bekijk hier onze foto's:

Foto's

Pagina 1 van 8
Go to top